KigurumiJama

Піжама Кігурумі Стіч Синій

839,00
грн.
Кігурумі Синій Стіч – ця піжама зробила будні 400 наших покупців трохи яскравішими! Цей комбінезон стане чудовою причиною вийти погуляти, адже щільний теплий матеріал чудово захистить вас від холоду. А яскраво-синє забарвлення з ніжним м'ятним черевцем, великий капюшон із чарівною мордочкою та великими вушками підніме вам настрій! Піжама Інопланетянина Стіча зачарує будь-кого, хто його побачить, і наповнить навколишню атмосферу любов'ю, добром та чудовим настроєм!

Піжами кігурумі - яскраві оригінальні комбінезони для крутих фотосесій, веселих прогулянок з друзями, активного відпочинку або просто домашніх посиденьок.

Завдяки вільній формі піжами кігурумі підходять під будь-яку фігуру. При виборі кігурумі обхват грудей та стегон практично не має значення.
Єдиний важливий критерій при виборі розміру – це зростання. Спираючись на ваше зростання ми допоможемо вам підібрати розмір будь-якої моделі.
Зріст моделі на фотографіях 158 см. Розмір на ній M.
  • Для пошиття використовується гіпоалергенна м'яка ворсиста тканина WellSoft. Також вона відома як "Корал фліс". Усередині з невеликим начесом.
  • Ґудзики спереду дозволяють легко одягати і знімати піжаму
  • Позаду на попі блискавка для зручності.
  • З боків є кишені середньої глибини.
  • Манжети на рукавах та штанинах вільно розтягуються, не сковує руху.
  • Пошиття виробляється на фабриці у Китаї. Ми маємо справу тільки із сертифікованим виробником.
Усі кігурумі проходять ретельну перевірку перед відправкою. У нас ви ніколи не зустрінете ниток, що стирчать, або інших дефектів. А якщо раптом таке і станеться, ми гарантуємо обмін або повернення протягом 14 днів.
Made on
Tilda